Ny dörrskylt till Olivia´s rum




När vi flyttade in i vårt radhus för två år sedan så köpte jag en sådan där tråkig namnskylt som "alla" har på sina barndörrar (syftar på dom bokstäverna som säljs på bl a Babyland och som går i blaskiga rosa-lila toner och har guldfärgade princesskronor upptill). Det var då jag konstaterade att det fanns ett uruselt utbud av namnskyltar till barndörrar. Häromveckan kom jag på att jag ju faktiskt ännu inte bytt ut den där fula skylten på Olivia´s dörr så jag tillverkade en egen, enligt mig mkt finare;-) Här är resultatet.

Sebastian - världens längsta namn?



Fick en beställning på en barnask med namnet Sebastian i. Nu ÄR ju inte Sebastian världens längsta namn men det är iaf tillräckligt långt för att knappt få plats i en av dom största askarna som jag använder mig av;-) Det svarta dödskallepappret är poppis, kul! Visst är det tufft? Tur att jag precis fått en pappersleverans som bl a innehåller flera dödskallepapper för dom lär gå åt framöver.


Dörr/väggskylt till barnrum



Ännu ett av mina favoritpapper har kommit till användning. Tror att skylten kommer att göra sig väldigt bra på Hugos dörr:-)

Syskonask med stjärnglans



     

Julmys i arbetsrummet


Bara en vecka kvar till jul! Jag pysslar nu med det sista som är kvar att göra på dom askar som ska levereras innan jul. Julstämningen är på topp tom i mitt arbetsrum och glöggmuggen är med när jag jobbar:-) 

Badrumsskylt x 2



Har fått två beställningar på badrumsskyltar och har nu tillverkat två förslag till kunderna. Förhoppningsvis kommer dom att gilla skyltarna. Om inte så tillverkar jag gärna nya med andra motiv;-) Bokstäverna som jag använder till alla mina dörr/väggskyltar är ca 5 cm höga.

Presentaskar till syskonpar



Den ena asken har ett lite tuffare motiv och den andra ett lite sötare. Presentaskarna är specialbeställda och skall ges bort till ett syskonpar.

 

Rosa är nog en ganska fin färg ändå;-)



   

Fick nyligen en beställning på en barnpresent, ask med Wilma-bokstäver. Kunden valde själv ut motivet på pappret som har använts till både locket och bokstäverna. Just det här pappret är trots att det är rosa och ganska tjejigt ändå en av mina egna klara favoriter.  

WC-skylt x 3



Tre olika ex på hur en WC-skylt kan se ut (vilken gillar du bäst Linn?;-)).

Cool tjejask



     

Så här blev det färdiga resultatet (se tidigare inlägg "Lock med metalliceffekt").

WC-skylt



Insåg att vår toalettdörr såg tom och tråkig ut så därför tillverkade jag en egen WC-skylt. Vad tycks?

En kort lägesrapport

Vann några av stämpel-auktionerna på Tradera (vilka jag nämnde tidigare) och har nyss betalat in pengarna till säljarens konto, så nu är det bara att invänta grejerna. Spännande, spännande. Dessutom har jag idag skickat iväg sambon till Panduro på Kungsgatan för inhandling av diverse saker som jag tror kan komma till användning i produktionen framöver. Just den Pandurobutiken kommer jag själv tyvärr inte till så ofta men som tur är så har jag ju en sambo som jobbar i stan och smidigt kan svänga förbi där och handla åt mig;-)
Har för övrigt fått in ett antal beställningar på barnaskar som skall ges bort som julklappar så nu blir det att jobba på flitigt i tomteverkstan.


Enkelt är vackert



Passar kanske att ge till brudpar? Storlek på korten: 9 x 7,5 cm. På tal om brudpar så planerar jag att sätta igång bröllopspysslandet någongång efter jul och nyår. Med bröllopspysslande så menar jag tillverkning av presentaskar, kort mm.

Sagotema



Nyproducerade grattiskort. Är själv SÅ nöjd med resultatet:-) Höjden är 9 cm och bredden ca 7,5 cm. Har för övrigt idag lagt bud på ett antal stämplar på Tradera. Hoppas på att vinna några av auktionerna så att jag får chans att använda dessa stämplar i min kortproduktion.


Grattiskort barn



Jag har just upptäckt hur oerhört roligt det är att göra olika typer av kort. Innan har jag inte lagt så mkt krut på just korten men nu ska det bli ändring på det;-) Här är två exempel på kort på temat barn, perfekta att ge bort till nyfödd, vid dop eller vid födelsedag.

RSS 2.0