Första försöket i ljustältet



Jag vet, det är långt ifrån perfekt men detta är bara första fotoförsöket i ljustältet och dessutom har jag redigerat bilderna och är osäker på om jag rentav försämrade dom. Men det är en testomgång så vad gör det:-) Jag valde att jobba med den svarta- och den vita bakgrunden i tältet för att kunna jämföra dom båda. Motivet är coola gitarrbokstäver och en matchande dörrelefant i silver. Elefanter är min nya "grej". Jag bara älskar dom! Så småningom kommer det att finnas en mängd olika färger och mönster att välja på om man vill beställa en elefant.



Här med en matchande present-/förvaringsask. Men oj vilken vetenskap det är att få ljuset bra. Det kommer att krävas ett par försök till innan jag blir helt nöjd med ljussättningen.
Till sist, ett dopkort med samma färgtema.

Bilder på väg

Jag investerade nyligen i ett ljustält och nu håller jag för fullt på med att fota i det. Är medveten om att det var ett tag sedan jag uppdaterade med bilder men bilder på nya grejer kommer alltså inom kort. Jag har också tagit mig i kragen och äntligen ordnat ett bildredigeringsprogram så det i kombination med nya ljustältet kommer att innebära bättre bilder framöver.


Fixar och trixar

Håller just nu på att försöka ordna till en underskrift som ska finnas med i slutet på varje blogginlägg. Läskigt det där med att vara inne och experimentera i kodmallarna men det är ju ett måste om jag ska få ordning på bloggen. Min vän Caroline har lovat att hjälpa mig att ordna en snygg logga/header så nu kan det bara bli bättre och snyggare här framöver. Har ni förresten sett min nya bakgrund och det nya typsnittet i headern och på rubrikerna? Det har jag ordnat helt på egen hand:-)

Ny dag, nya möjligheter

Det går trögt med byggandet av webshopen så idag har jag skickat ett vädjande mail till den enda expert som jag känner inom området. Jag håller nu tummarna för att hon ska vilja och orka ta sig an mig och mitt projekt.
Idag bär det av till banken för att ordna med det sista inför öppnade av postgiro/bakgiro/mastercard till företaget. Efter det ska jag göra ett antal inköp till verksamheten, både i en fysisk butik och i en butik jag hittat på nätet. Kanske blir det också en tur förbi Ikea för att ordna med den där nya förvaringen till arbetsrummet.

På plats igen:-)

Jaha ja, då var det dax att börja jobba igen efter en skön semester. Just nu är det kaos i arbetsrummet så ett av dom första projekten blir att röja upp och organisera där. Jag har handlat en hel del till verksamheten under semestern och nu är det dax att packa upp alla dessa grejer och försöka få lite koll på vad som är vad. Ett Ikeabesök och inhandling av nytt hyllsystem, förvaringslådor mm vore välbehövligt.

RSS 2.0