En kort lägesrapport

Det har varit lite dålig aktivitet här på bloggen den sista tiden, jag vet. Men det betyder inte att det inte händer något med Tindrande Design. Jag håller för fullt på att sätta mig in i allt som har med moms och bokföring att göra. Efter det senaste mötet på Skatteverket insåg jag att jag har mycket att lära och därför har jag tagit mig i kragen och börjat läsa på. Dessutom har jag här i dagarna även jobbat en hel del med den blivande webshoppen, tindrandedesign.se. Jag har ju aldrig byggt en hemsida förut och det är därför mycket att lära även vad gäller detta. Det har inte skett några stora förändringar på själva startsidan men nu kan man iaf klicka sig vidare in i det som så småningom ska bli själva shoppen. Jag kommer att fortsätta jobba med dom här bitarna under den här och nästa vecka och efter det blir det att ta lite semester. Sommaren är ju här - underbart!:-)


Skatteverkets infomöte, del 2

Nästa vecka är det dags att gå på möte nr 2 på Skatteverket. Detta möte vänder sig till oss som är nyblivna företagare med F-skattsedel. Det ska som jag förstår det pratas skatter, bokföring, moms mm. Inte superskoj kanske men ack så nyttigt.

Jag jobbar på med min silvriga barnserie, vilket fö kommer att bli det första som ska läggas ut i webshoppen. Denna serie kommer att bestå av tre olika askstorlekar, S - M - L och till dessa medföljer dörr/väggbokstäver till barnrummet. Kunden kommer att ha tre olika valmöjligheter vad gäller motivet på locket och bokstäverna, alla med det gemensamma silvertemat. Dessutom finns två valmöjligheter vad gäller askens botten, blank silver eller matt silver. Och jo sist men inte minst har kunden ett antal valmöjligheter vad gäller silkespappret som ligger inuti asken.

Äntligen beställt stämpel samt visitkort

Visitkort är ju ett måste och jag skulle ha beställt sådana för länge sedan men så idag tog jag äntligen tag i det. Jag beställde 250 st visitkort, börjar så för att se om jag gillar dom, och så blev det en "Tindrande Design Sthlm" stämpel som jag tänker använda för att märka mina mästerverk (t ex insidan av asklocken). Skönt att ha detta avklarat!

RSS 2.0