Spökbeställning




Två spöken beställda och leveransklara, ett silver och ett chockrosa. Det rosa är en liten specialare (inte någon ordinarie färg men vid förfrågan kan flera rosa tillverkas).

Sjörövarinspirerat barnnamn


Fick en specialbeställning på ett barnnamn. På bokstäverna ser man en skattkista med innehåll skymta fram. Guldfärg fick pryda kanterna på bokstäverna iom att Harry gillar den färgen:-)

Bröllopsask



I fredags fick jag en brådskande beställning på en bröllopsask med matchande kort. Roligt!:-) Så här blev resultatet. Kunden blev nöjd och jag hoppas att även brudparet blev nöjda med sin present.

Snälla spöken och busiga elefanter


Snälla spöken och busiga elefanter produceras för fullt. Här i samtliga färger. Dom är bara såå söta tycker jag själv! Priset kommer att ligga runt 100 kr styck, inklusive moms.

Elefanter och spöken


Nu är det fullt upp i elefant- och spökverkstan;-) Elefanterna och spökena kommer inledningsvis att kunna beställas i fem olika färger: lila, blå, grön, guld och silver. Dom har häftkuddar på baksidan så att dom smidigt ska kunna sättas upp på barndörren, väggen etc. Jag kommer inom kort att uppdatera shopen med nya bilder och prisuppgifter.

RSS 2.0