En tindrande barnask:-)

    
















Barnask inklusive bokstäver till dörr/vägg samt Grattis-kort.


     

Tillfälliga visitkort



Min sambos kollega har visat sig vara duktig på att designa visitkort, och dessutom har han kontakter inom tryckeribranschen, så därför har han nu fått uppdraget att ordna visitkort till mig. Då korten ännu inte är färdiga tillverkade jag ett antal egna kort som jag kan använda tills vidare. Bättre än inga alls;-) Dessa kommer att komma till användning då jag i dagarna ska lämna över ett antal askar till min mamma för utställning på hennes jobb. Kan ju vara bra att skicka med kontaktuppgifter om det är så att några nappar och vill beställa askar från mig.

Tuff OCH söt



Barnask inklusive bokstäver till barndörr samt matchande Grattis-kort. Jag kommer nog själv aldrig att tröttna på det här tuffa dödskallepappret.

  

Lock med metalliceffekt



Fick idag en beställning på en ask inklusive bokstäver till barndörr. Kunden, en vän till mig, valde själv ut det här läckra pappret vilket kommer att användas både till locket (se bilden) samt till bokstäverna. Askens botten kommer att bli svart. Återkommer med det färdiga resultatet så småningom:-)

Julask med matchande kort


 

        


Julasken som fick en makeover


Jag har nu gjort om locket till julasken som jag tidigare inte riktigt var nöjd med och detta är resultatet. Vet inte vad ni andra tycker men jag anser att asken är mkt finare nu. Man blir snudd på yr av att titta på den men ibland måste man få vara lite småtokig och använda mkt mönster och glitter både på botten och lock;-)

Presentask Nyårsparty



Vintrigt lock med lite bling, svart botten och silverfärgat silkespapper inuti. Asken får iaf mig att tänka på Nyårsparty;-)



Här tillsammans med annan Presentask. Dessa två askar kommer under morgondagen att få följa med till sambons jobb (databutik på Drottninggatan) där dom ska ingå i skyltningen.  

Förvaringsask värmeljus



    

Förvaringsask som rymmer 25 st värmeljus.

Presentask Älvor



Söt liten presentask med älvor, små på locket och stora på askens botten.

Skatteverkets infomöte, del 1

I torsdags var det så dax att gå på informationsmötet på Skatteverket. Den här första träffen riktade sig till dom som står i funderingarna på om dom ska starta eget eller ej. Själv har jag ju redan bestämt mig för att starta eget men tyckte ändå att träffen gav en hel del. Bl a gick man kort igenom dom olika företagsformerna, mindre intressant, men man gick också in en del på bokföring, skatteformer, moms mm. Ett par av mina frågetecken rätades ut när man kort gick igenom hur man fyller i skatte- och avgiftsanmälan - kanonbra!
Nu återstår två träffar till på Skatteverket, infomöte nr 2 riktar sig till nya företagare och infomöte nr 3 till dom som ska deklarera sin näringsverksamhet för första gången. Jag planerar att boka in mig på träff nr 2 någon gång i början på nästa år och träff nr 3 blir av i mars, april.

Dax att påbörja produktionen av julaskar

 

För en tid sedan knåpade jag ihop den här julasken. Jag är inte helt nöjd med resultatet men jag känner mig motiverad att fortsätta julpysslandet och kommer att jobba på att förbättra designen. Förhoppningsvis blir nästa julask helt perfekt;-) Planen är att i framtiden sälja dessa askar med innehåll (ex på innehåll kan vara fin choklad inslagen i cellofanpapper) - perfekt för företag att köpa in till sina anställda och ge bort som julgåva. Det lilla företaget skulle då kunna välja att beställa en unik ask till varje anställd, dvs med samma innehåll men med varierande utseende på askarna.

Driftstopp

Bloggandet har legat på is en stund pga mkt att göra på hemmafronten. Jag planerar att återuppta skrivandet inom ett par dgr:-) 


RSS 2.0