Bröllopspresent



I slutet på augusti var jag och sambon bjudna på bröllop. Det var Marie, en gammal vän till mig, som skulle gifta sig med sin Pehr. Presenten köpte vi på Room i form av ett presentkort och självklart tillverkade jag en fin ask att lägga presentkortet i:-)

Barnpresent, ask inkl namnbokstäver



Den här asken med innehåll specialbeställde en vän då hon skulle på barndop och ville ge bort en unik present.



Pojken som skulle döpas hette förstås Elliot:-) Bokstäverna är tänkta att man ska ha på barndörren alt väggen (små häftkuddar sitter på baksidan).

I väntan på besked från Bolagsverket

Nu börjar jag bli otålig. När ska Bolagsverket bli klara med min företagsregistrering? Nåja, det finns inte så mycket mera jag kan göra än att fortsätta vänta . Under tiden kan jag ju roa mig och er med att lägga upp dom första bilderna på mina grejer här på bloggen;-)

Välkommen till min nya blogg!

Ja som sagt, välkommen! C. heter jag. Vem är jag då? Jag är en 30-årig tjej som håller på att starta upp en enskild firma. Firman kommer att sälja egendesignade- och egentillverkade presentaskar med huvudtema bebis och bröllop. Att börja blogga om vad jag sysslar med är ett led i uppstarten av firman och bloggen kommer att fungera som ett showroom för mina grejer. Fortsättning följer snart...:-)

RSS 2.0