Fundersam

Jaha ja. Ingen av dom två Bad-skyltar som låg ute på Tradera blev sålda. Däremot blev alla tre WC-skyltarna sålda, om än väldigt billigt (speciellt en av dom). Jag är fortfarande tveksam till om Tradera är rätt forum för mig och min försäljning. Inte ens dom barnkläder som jag har haft ute för försäljning privat på Tradera har gått speciellt bra. Vad är det eg man ska sälja på Tradera? Eller är det så att jag har placerat sakerna under fel kategori? Hmm...

Fyller någon du känner år snart?




Eller saknar du själv en badrumsskylt? Båda dessa badrumsskyltar ligger nu ute för försäljning på Tradera, objektsnr 84987106 och 84987403. Och en grön WC-skylt är fortf osåld, objektsnr 84786383 (se tidigare inlägg för bild). Jag har satt både låga utropspris samt låga köp nu pris så buda på nu gott folk!;-)

Kommande driftstopp

Om drygt två veckor bär det av på semester till Thailand så ni som vill beställa något får skynda er på nu;-) Jag kommer att vara borta i nästan en månad. Tanken är att jag ska förena nytta med nöje i Thailand och förutom att bada, sola och ha det gott försöka att leta inspiration och saker till min verksamhet. Ser verkligen fram emot resan!

Jippie!

Nu har jag sålt en WC-skylt på Tradera. Har av någon anledning dragit mig lite för att lägga ut mina grejer på Tradera men så fick jag äntligen fingrarna ur igår och tog tag i detta. Och så kom första och sista budet i auktionen nu ikväll (köp nu - 75 kr plus frakt). Helt klart en bra affär för köparen men också en bra affär för mig iom att detta ger mig självförtroendet att fortsätta med Tradera-auktioner:-)

Hjärtformad korthållare



Heter det korthållare eller finns det något bättre namn på dessa? Denna är iaf grönskimrande och hjärtformad. Jag måste medge att jag själv blev nöjd med resultatet och jag planerar att tillverka flera sådana här framöver:-)

WC- och Bad-skyltar söker ägare



Som sagt, dessa Bad- och WC-skyltar söker nya ägare. Någon som är intresserad av att köpa en skylt till sin dörr?:-) Alla mina skyltar är handgjorda och ingen är den andra lik.

Rosaglittrig doppresent




    

Doppresent, ask inklusive bokstäver till dörr/vägg. Iom att Moa är ett så kort namn, och kan bli lite fjuttigt på dörren/väggen, föreslog jag "Moas Rum" till kunden. Rosa silkespapper i asken samt ett matchande kort till. Just den här asken är lite högre i modellen.

Hjärtan och bling



Hängram till barnrummet som är perfekt att sätta små foton/andra bilder i (dom svarta partierna går att dra-/byta ut). Ramen fungerar också utmärkt att hänga upp på väggen som den är.

Ramar med sagotema




   

Hängram till barnrummet med sagotext i bildrutan och klädd baksida.

RSS 2.0