Erbjudande maj månad


  

Våren är här! Det firar vi med ett trevligt maj-erbjudande: Barngalgar 80 kr/st (ord. pris 95 kr). Se www.tindrandedesign.se för flera bilder på barngalgar. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker (nya galgar kan sedan beställas men då gäller ord. pris). Maila för lagerinfo.


Sjörövarinspirerad Viviana


Sjörövarinspirerad 3D tavla med namnet "på tork"


Tindrande barnnamn



Byggandet fortsätter


Hemsidebyggande är tidskrävande men åh så roligt när man märker att både sajten och man själv utvecklas. Häromdagen kom jag på att jag ville ha klickbara knappar på startsidan och alla undersidor och det tog en stund innan jag kom på hur jag skulle göra men nu är även detta löst. Jag har tom under kvällen ordnat en gästbok för er att skriva i. Så skriv på nu allihop!;-) Så här ser Gästboksknappen ut, bara att klicka på den så kommer ni direkt dit.


Innan jag glömmer...





Så här såg vår monter ut under Barnmässan i Karlstad. Vi gjorde så gott vi kunde utifrån dom förutsättningar som rådde och med tanke på den korta tid vi hade på oss att ställa iordning montern så måste jag säga att jag ändå blev hyfsat nöjd med resultatet. Dock vet jag nu vad man kan göra annorlunda nästa gång för jag fick nämligen jättemycket inspiration när jag kikade runt bland dom andra utställarna:-)


RSS 2.0