Klumpiga jag...




När jag skulle fota i ljustältet tidigare idag så råkade jag välta en av dom tillhörande lamporna. Den for rakt ner i golvet och slutade självklart att fungera. Suck! Vet dock inte om hela lampan är trasig eller om det räcker att byta glödlampa i den. Hoppas naturligtvis på det sistnämnda. Ovan ser ni iaf resultatet av dagens fotostund - en 2-års tavla (3D):-) Jag har spånat fram och tillbaks på hur jag skulle få till det med siffran i tavlan och bestämde mig till slut för att låta siffran sitta fast på "väggen" bakom och kronan är i sin tur fäst på siffran.



Tanken är att man ska kunna välja på dessa bakgrunder samt matcha det hela med en silver- eller guldsiffra och krona. Motiven till vänster har guldinslag och dom till höger silverinslag (lika bra att förtydliga iom att bildkvalitén inte är den bästa).

Jag hamrar, jag spikar, jag bygger en bil...


Eller ja, inte en bil kanske utan snarare en hemsida;-) Syftar på jobbet som är med www.tindrandedesign.se. Det är ett evighetsjobb men det går sakta men säkert framåt. Nu är alla tre kategorierna Barn, Bröllop och Övrigt klickbara och leder till varsinn undersida (vars innehåll är långt ifrån klart men ändå). På samtliga undersidor kan man klicka sig framåt eller bakåt samt läsa om Tindrande Design samt dom allmänna villkoren. Som sagt, sakta men säkert går det framåt!

Reklamutskick på gång


Den här morgonen har jag tillbringat med att fila på ett reklamutskick vilket ska delas ut i brevlådor runt om i Stockholms län (inget avancerat men en kort presentation av företaget och min affärsidé samt bilder på några av produkterna). I mitten på veckan hoppas jag komma iväg och göra en första utdelning.

För övrigt väntar jag otåligt på att varor som jag har beställt ska levereras. Jag har nämligen fått en ny idé om att tillverka små födelsedags-3D tavlor med en rörlig siffra i. Det är svårt att förklara hur det hela kommer att se ut men tanken är alltså att man ska kunna beställa en tavla med en 1:a i till 1-åringen, en 2:a till 2-åringen osv. Fortsättning följer så småningom:-)


RSS 2.0