Som en saga...





Guldskimrande Amanda





Mässerbjudande nr 2


Beställ dina produkter i vår monter under Barnmässan och få rabatt på frakten



Mässerbjudande nr 1 finner du längre ner på denna sida


Kärlek



Välkommen till världen


Den perfekta presenten till nyblivna föräldrar, 3D tavla "BABY" 18 x 24 cm


Mässerbjudande nr 1




Söta hjärtformade korthållare med trollsländor i guldtryck. Ordinarie pris 60 kr, mässpris 40 kr (inklusive moms).


Hello Kitty



Jag lovade ju att visa en bild på Kitty-galgarna som jag skrev om tidigare så här kommer en sådan bild. Dessutom slängde jag in en bild på några nyproducerade Kitty-speglar.


Eld i baken


Gaah, hur ska jag hinna allt jag vill göra innan tors? Tiden räcker helt enkelt inte till så nu är det prioritering som gäller. Idag har jag producerat flera spöken och elefanter, något barnnamn samt ett par 3D tavlor. Imorgon står det flera 3D tavlor på schemat samt en hel del praktiska detaljer som måste ordnas innan det är dax för barnmässan. Förhoppningsvis hinner jag fota lite under morgondagen och uppdatera bloggen med bilder på några av dom nya mästerverken:-)

Trevlig lördagskväll på er!

Karlstad nästa!



Det blev som jag hade hoppats på. Den 26-28:e mars kommer jag/Tindrande Design Sthlm att delta vid Barnmässan i Karlstad. Det ska bli sååå kul! Nu har jag massor att göra den närmaste veckan, stressigt som tusan (hur ska jag hinna allt? gulp) men oerhört roligt som sagt:-)

Lägesrapport


I slutet på förra veckan gjorde jag en beställning av nya visitkort, etiketter och lite annat smått och gott. Så nu väntar jag ivrigt på att sakerna ska levereras. Under morgondagen ska jag göra en beställning av nytt material. Jag har ett par nya spännande ideér som jag är sugen på att ta tag i, men först måste materiallagret fyllas på.
I "verkstan" jobbar jag just nu med en serie Hello Kitty-galgar. Det kommer att bli en liten upplaga så ni som är intresserade av dessa galgar bör snabba er på att beställa. Bilder på galgarna kommer inom kort. Ja det var väl allt för tillfället:-)

Mera guld



Här två barngalgar vilka kommer att ingå i den guldiga serien (men då med guldmålade kanter istället för svarta som på dessa bilder)


Sjörövarinspirerat






Den guldiga serien börjar ta form. Bl a kommer du här att hitta sjörövarinspirerade produkter. I looooove sjörövare! Och guld också för den delen:-)

Tjoho, nu kan jag fota igen!


Jag är nu betydligt mera positivt inställd till Kjell & Company än vad jag var då jag skrev mitt förra inlägg. Efter många turer så stod det plötsligt klart att kedjan inte säljer just den här typen av reservlampor till ljustält och det verkar inte som att någon annan heller gör det (?). Killen bakom disken lyckades dock ordna så att jag fick två nya lampor från ett av ljustälten som dom hade på lager. Visst, jag fick ju betala för lamporna men det var det värt. Frågan är väl bara vad man ska hitta på när dom här lamporna är trasiga/slut.

Vårkänslor


Solen skiner och genast infinner sig vårkänslorna:-) Mina tankar går då till alla vår- och sommarbröllop som kommer att hållas. Varför inte jobba fram en serie grattiskort på just temat bröllop? Sagt och gjort, så här blev resultatet:






Tyvärr har jag ännu inte fått ordning på min sönderslagna ljustältslampa så bildresultatet hade kunnat vara bättre. Men jag får väl helt enkelt fota om detta när jag väl funnit rätt sorts lampa. (Den första lampan som jag fick tag på ger inte rätt sorts ljus och den andra lampan visade sig vara fel även den. Kjell & Company lurade mig:-( Dåligt med tanke på att det är hos dom som jag köpt mitt ljustält. Dom om några borde ju veta vad det ska vara för lampa till tältet...)


Namntavla





Vitmålad 3D ram med glas, storlek 18 x 24 cm. Beställ med valfritt namn.


Fjärilskort





RSS 2.0